Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

Allergiatesztek

NUTRITÍV, INHALATÍV ALLERGIAPANELEK

Allergiatesztek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Allergiavizsgálat vérből: IgE típusú
A vérmintából számos allergén megvizsgálható. A hagyományos klinikai bőrteszt mellett is javasolt az elvégzése. A klinikánkon inhalációs, étel és kombinált panelek állnak rendelkezésre, melyekből a betegtől felvett anamnézis után történik a kiválasztás. Mód van ismert allergiás betegeknél a keresztallergének meghatározására is, mely az életvitelben nagy segítséget jelent.

  • Nutritív(étel) allergia: 20-as és 40-es panel
  • Inhalatív allergia: 20-as és 40-es panel
Ételintolerancia vizsgálat: IgG típusú vizsgálat
Ételintoleranciának nevezzük, mikor bizonyos ételek nem teljesen képesek felszívódó komponensekké lebomlani az emésztés során, az emésztő enzimek alacsony mennyisége vagy hiánya miatt.
  • 46 féle tápanyag
  • 220 féle tápanyag
További allergiavizsgálataink:
  • Epicutan teszt:A bőrrel tartósan érintkező kémiai ágensek ekzemat, kontakt dermatitist, csalánkiütést okozhatnak. Ilyenek a tisztálkodási szerek, tisztítószerek, kozmetikai szerek, tartósítószerek, fogászati anyagok, fémek, ételadalékok és számtalan további allergén. 36 félekontakt allergia kimutatására alkalmas.
  • Prick teszt:Meglehetősen biztonságos eredményt ad. Antiallergiás készítmények szedése mellett a vizsgálat nem végezhető el. 14 féle étel, pollen, állati szőr és hámtakaró kimutatására alkalmas.