Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

Támogatás

EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK A DR. SZTÁNYI ÉS TÁRSA BT.-NÉL

Támogatás

Kedvezményezett neve: “Dr. Sztányi és Társa” Egészségügyi, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság

Projekt címe: Technológiai innováció a Dr. Sztányi és Társa Bt.-nél

Elfogadott összköltség: 11 818 070 Ft

Támogatás intenzitás: 50,00%

Megítélt vissza nem térítendő támogatás: 5 909 035 Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében beszerzésre került egy Syneron-Candela eLase ELOS™ orvosi-fényesztétikai Dioda lézer berendezés. Az eszköznek köszönhetően a cég alkalmas új szolgáltatás nyújtására: modern lézeres végleges szőrtelenítés. A cég jelenleg is nyújt bőrgyógyászati szolgáltatásokat, azonban eddig nem rendelkezett olyan modern technológiával, amellyel végleges és biztonságos lézeres szőrtelenítést és egyéb bőrgyógyászati kezelést végezhet (pl. arcfiatalítás). Az új gépnek köszönhetően a szolgáltatási színvonal emelkedik, magasabb szintű, komplexebb lesz. A korszerű, innovatív technológiával sokkal biztonságosabban és hatékonyabban végezhető a szőrtelenítés és egyéb kezelések. Az ELOS™ technológia során a bőr különböző célstruktúráiban, egyben pigmentált területén is elnyelődő fény energiáját mérsékeljük (csökkentve így a fájdalom, égés lehetőségét), de kiegészítjük a színvak rádiófrekvencia plusz energiájával, a megfelelő hatás eléréséhez. A készülékkel így magas energiaszinten lehet dolgozni, a kívánt hatás nem marad el, viszont a mellékhatások minimálisak lesznek, a bőrfelszín ép marad. A kezelés fontos része, hogy minden bőrtípuson elvégezhető, mivel a páciensvédelmi rendszer másodpercenként visszajelzést ad a bőr paramétereiről, hőmérsékletéről. A kezelést végző szakember rendelkezésére áll, a megfelelő hullámhossz, energia kiválasztásával a bőr minden egyes alkotójára tud úgy hatni, hogy természetes módon, csak a fényenergia+rádiófrekvencia felhasználásával segítjük a szervezet saját regeneráló képességét.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.07.31.

Projektazonosító:  GINOP-2.1.8-17-2017-00633

Támogatás forrása: Európai Regionális Fejlesztési Alap és magyarországi központi költségvetési előirányzat

Kedvezményezett neve: “Dr. Sztányi és Társa” Egészségügyi, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság

Projekt címe: Dr. Sztányi és Társa gyakornoki programja

Elfogadott összköltség: 5.72 millió forint

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: Jelenleg a vállalkozás a szigorúan vett egészségügyi szolgáltatásokon túl, szépségszalon működtetését is megvalósította, ahol fodrász, kozmetikus és manikűrös is tevékenykedik. A tevékenységi kör bővítése esetén azért esett a választás a szépségszalon működtetésére, mivel végzünk szépészeti beavatkozásokat is, így komplexen tudunk majd a páciensek rendelkezésére állni.
Ezzel kapcsolatban bővítettük eszközparkunkat, 1 db multifunkcionális arckezelő rendszerrel, mely segítségével szolgáltatásunk színvonalát és ügyfélkörünket is fejlesztettük. Egyetlen kezelőgépbe öt különböző technológiát és nyolc kezelőfejet integráltak, ezáltal kifejezetten egyénre szabott, változatos kezelősorozatokat építhetünk fel.Felhasználási terület: ránccsökkentés, akné kezelés, rosacea kezelés, sötét karikák kezelése, cellulitkezelés, tisztítás, hámlasztás, lifting, vitamin bevitel, pozitív iontoforézis, negatív iontoforézis, ionos vitaminbevitel, iontolifting, bőr hidratálása. Sokoldalúságával messze túlmutat a hagyományos kozmetikai kezelő berendezésekkel szemben támasztott igényeken.Jelen projekt keretében továbbá 2 fő gyakornok felvételét valósítottuk meg magánklinikánkra. A két fő gyakornok végzettsége, munkaköre, tevékenységi területei a következők: egészségügyi asszisztens: 54 720 01 és gyak. ápoló: 54 723 01, a gyakornokok a következő három területen szereztek gyakorlatot: 8622 – szakorvosi járóbeteg ellátás, 8512 – járóbeteg ellátás és 8690 – egyéb humánegészségügyi ellátás. A beszerezni kívánt eszköz a harmadik: egyéb humánegészségügyi ellátás területhez fog kapcsolódni, melynek segítségével megtanulhatják a gyakornokok a gyógyulási folyamat lerövidítését.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.02.05.

Projektazonosító:  GINOP-5.2.4-16-2016-00350

Támogatás forrása: Európai Szociális Alap

Kedvezményezett neve: “Dr. Sztányi és Társa” Egészségügyi, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság

Projekt címe: Dr. Sztányi és Társa gyakornoki programja

Elfogadott összköltség: 8 363 887 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt keretében 2 fő gyakornok felvételét valósítottuk meg a magánklinikánkra. A két fő gyakornok végzettsége, munkaköre, tevékenységi területei a következők: egészségügyi asszisztens: 54 720 01 és gyak. ápoló: 54 723 01, a gyakornokok a következő három területen szereznek szakmai gyakorlatot: 8622 – szakorvosi járóbeteg ellátás, 8512 – járóbeteg ellátás és 8690 – egyéb humánegészségügyi ellátás. A beszerzett eszköz a harmadik: egyéb humánegészségügyi ellátás területhez kapcsolódik, melynek segítségével megtanulhatják a gyakornokok a gyógyulási folyamat lerövidítését, a komplex kezelések jótékony hatásait, továbbá az egészségügyi kozmetikumok értékesítésével, valamint tervbe van egy webshop kialakítása, amelybe szintén betekintést nyernek.

A vállalati kapcsolattartó Dr. Sztányi István. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály osztályvezető főorvos munkaköri feladatait látja el, emellett pedig 2004 évtől a Dr. Sztányi és Társa Bt. beltagjaként magánrendelést is folytat. A pályázatnak köszönhetően 2 fő gyakornok szakmai gyakorlati ismereteit, munkatapasztalatait bővítjük, mely által a jövőbeni munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztathatóságuk is javulni, erősödni fog több területen is, így szerteágazó tapasztalatra tehetnek szert.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.05.16.

Projektazonosító:  GINOP-5.2.4-16-2019-03832

Támogatás forrása: Európai Szociális Alap

Kedvezményezett neve: “Dr. Sztányi és Társa” Egészségügyi, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság

Projekt címe: Eszközbeszerzés a Dr. Sztányi és társa Bt-nél

Elfogadott összköltség: 17 462 500 Ft

Támogatás mértéke: 70,00%

Megítélt vissza nem térítendő támogatás: 10 500 000 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében beszerzésre került GE OEC Brivo 785 típusú C-íves képerősítő. Az új eszköz beszerzése által növekszik a vállalkozás kapacitása, több beteget tud fogadni, azokat hatékonyabban, gyorsabban és jelentősen magasabb színvonalon tudja vizsgálni. A beszerezni kívánt OEC Brivo 785 típusú eszköz, gyorsabb és pontosabb képalkotást tesz lehetővé, ezzel jelentősen lerövidül a betegek vizsgálatának hossza. Az eszköz a jelenlegi magánrendelésekben, sőt a klinikai ellátásban használt eszközöknél sokkal pontosabb, részletesebb képet készít (pl.törések, ficamok esetében), ami megkönnyíti a diagnózis felállítását, és a csökkenti a téves kezelések esélyét. A gép beszerzésének további előnye, hogy alkalmazásával nem kell röntgenre küldeni a beteget, azonnal elkészíti a felvételt és dokumentálja a beteg sérüléseit. Az új eszköz olyan gyors, precíz képalkotást és röntgenfelvételek készítését teszi lehetővé, amilyet a jelenleg rendelkezésre álló eszközeivel nem tud megtenni. Ennek eredményeképpen növekszik a vállalkozás árbevétele, versenyképessége, és ügyfeleinek száma.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2020.12.18.

Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-03032

Támogatás forrása: Európai Regionális Fejlesztési Alap és magyarországi központi költségvetési előirányzat

Kedvezményezett neve: “Dr. Sztányi és Társa” Egészségügyi, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiafejlesztés a Dr. Sztányi és Társa Kft-nél

Megítélt vissza nem térítendő támogatás összege: 9.999.899 Ft

Megítélt vissza nem térítendő támogatás mértéke: 70,00 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A Dr. Sztányi és Társa Kft. az orvosi tevékenységeinken túl az építési terület előkészítési tevékenységet kívánja megkezdeni jelen pályázat keretében. A vállalkozás produktivitásának növelése, a technológiai fejlesztés és kapacitásbővítés érdekében új eszköz beszerzése valósul meg. A beszerzendő eszköz Hongyuan ZL28 homlokrakodógép. Az építési terület előkészítési tevékenység során a beszerzendő homlokradógéppel az alábbi szolgáltatások nyújtása válik elérhetővé társaságunknál: gépi földmunkavégzés, az építési terület megtisztítása, talajmozgatás, tereprendezés, az építési terület szintbe hozása, egyengetése, föld tömörítése, tükörkészítés.

A cég a fentieken túl a vezetői, gazdasági feladatok elvégzéséhez és a megrendelések, szerződések előkészítéséhez laptop beszerzését tervezi.

A fejlesztés javítja társaságunk versenyképességét, volumennövekedést biztosít piaci helyzetünkben, minőségi szolgáltatásnyújtással egy versenyképes, komplex építési terület előkészítési szolgáltatás nyújtására vagyunk elhivatottak. A fejlesztés eredményeként, a társaság produktivitása exponenciálisan nő, mely által nagyobb megrendelésszám teljesíthető, illetve a cég piaci versenyhelyzete erősödik.

A projekt megvalósulási helyszíne a cég székhelye: 3821 Kány, Fő utca 20.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.05.31.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01003

A beruházás a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg!

Kedvezményezett neve: “Dr. Sztányi és Társa” Egészségügyi, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiafejlesztés a Dr. Sztányi és Társa Kft-nél

Megítélt vissza nem térítendő támogatás összege: 9.999.899 Ft

Megítélt vissza nem térítendő támogatás mértéke: 70,00 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A Dr. Sztányi és Társa Kft. az orvosi tevékenységeinken túl az építési terület előkészítési tevékenység végzését kezdte meg jelen pályázat keretében. A vállalkozás produktivitásának növelése, a technológiai fejlesztés és kapacitásbővítés érdekében új eszköz beszerzése valósult meg. A beszerzett eszköz a Hongyuan ZL28 homlokrakodógép tartozékaival. Az építési terület előkészítési tevékenység során a beszerzett homlokradógéppel az alábbi szolgáltatások nyújtása vált elérhetővé társaságunknál: gépi földmunkavégzés, az építési terület megtisztítása, talajmozgatás, tereprendezés, az építési terület szintbe hozása, egyengetése, föld tömörítése, tükörkészítés.

A cég beszerzett a fentieken túl a vezetői, gazdasági feladatok elvégzéséhez és a megrendelések, szerződések előkészítéséhez 1 db laptopot.

A fejlesztés javítja a társaság versenyképességét, volumennövekedést biztosít a piaci helyzetben, minőségi szolgáltatásnyújtással egy versenyképes, komplex építési terület előkészítési szolgáltatás nyújtása vált elérhetővé.

A projekt megvalósulási helyszíne a cég fióktelepe: 3821 Kány, Fő utca 20.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2023.07.12.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01003

A beruházás a Magyar Állam és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg!