Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

NCTF 135 kezelés

BŐRFIATALÍTÁS

NCTF 135 kezelés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Mi az NCTF 135 kezelés?

Az NCTF 135 egy vízállagú bőrminőség javító készítmény, amely hialuronsavat, vitaminokat, aminosavakat, antioxidánsokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

Alkalmas arc, homlok, szájkörnyék és szem környékének megfiatalítására. A kisebb ráncokat kisimítja, ragyogóbb arcszínt, hidratáltabb bőrt eredményez, ezáltal fiatalosabb megjelenésű lesz az arc. Bármely korosztály számára ajánlott, akár dehidratált, tónusát vesztett bőr javításáról, akár megelőző terápiáról van szó.

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés előtt helyi érzéstelenítőt alkalmazunk, így az NCTF 135 kezelés minimális fájdalommal jár. Beadható nagyon vékony injekciós tűvel, vagy NANOSOFT technika segítségével is.

A NANOSOFT technika alkalmazásával a bőr irha rétegébe juttatjuk be a hatóanyagokat. Alkalmazása biztonságos, gyors és nagyon hatékony, a kezeléssel járó fájdalmat minimalizálja, nem okoz sérülést, így felépülési időt sem igényel.

Az NCTF 135 kezelés elérhető nálunk Vital injektor alkalmazásával is, mely során a hatóanyag bejuttatása egy nagyon precíz bejuttatást lehetővé tevő készülék segítségével történik. A készülék segítségével a tű mélysége, az adagolt dózis is nagyon precízen beállítható.

Ár: 45.000 Ft/alkalom