Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

TERMÉSZETES FIATALSÁG

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

A ráncfeltöltés eredményeként bőre természetes fiatalságát nyeri vissza. A ráncfeltöltés során vékony tű segítségével hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, amelytől ráncai elsimulnak.

Mit eredményez a ráncfeltöltés?

Az arcon megjelenő ráncok (szájzugban, száj környékén, orrtól szájzugig futó, ún. nasolabiális redő)  mélységet csökkenti, a ráncokat feltölti, kisimítja

A ráncfeltöltés menete:

A ráncfeltöltést előzetes bejelentkezés alapján végezzük. A ráncfeltöltés általában egy 30 percet igénylő beavatkozás, melyet helyi érzéstelenítésben, minimális kellemetlenséget okozva végzünk. A ráncfeltöltés azonnali, látványos eredménnyel jár, esetleg a beavatkozás nyomaként néhány apró szúrásnyom, nagyon ritkán kis bevérzés látható, de 1-2 nap alatt ezek is nyomtalanul eltűnnek.

A ráncfeltöltéshez használt anyagok:

A hyaluronsav testünk alkotórésze, megköti a vizet, hidratál és feltölti a bőrt. A hyaluronsav előnye, hogy nincs káros melléklhatása. Mivel a hyaluronsav felszívódó anyag, fél-egy év múlva lebomlik. A ráncfeltöltés eredménye 6-12 hónap múlva elmúlik, így az elért ránctalan megjelenés megőrzésének érdekében a beavatkozást célszerű megismételni.