Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

Rólunk

Üdvözöljük a Bujtosi Klinikán!

A Bujtosi Klinika 2016 óta várja a bőrgyógyászati kezelésekre, sebészeti beavatkozásokra érkező pácienseit. Hiszünk benne, hogy a szakmai felkészültség, a pácienseink iránt mutatott empátia segít a legkellemetlenebb panaszok mielőbbi orvoslásában.
Dr. Horváth Krisztina és Dr. Pokol Evelin bőrgyógyász szakorvosok valamint Dr. Sztányi István baleseti sebész és kézsebész főorvos készséggel áll rendelkezésére.

MUNKATÁRSAINK

Ismerjen meg minket!

dr-horvath-krisztina

DR. HORVÁTH KRISZTINA

bőrgyógyász szakorvos

Orvosi diplomámat 1999-ben szereztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Nyíregyházán kezdtem dolgozni rezidensként a Jósa András Kórház Bőrgyógyászati Osztályon.

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 3 év gyakorlatot töltöttem, ahol bőrsebészeti betegek és égési sérültek ellátásában is részt vettem. Szakvizsgám megszerzése után a Nyíregyházi Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetben dolgoztam, rendszeresen részt vettem tanfolyamokon, kongresszusokon előadóként is.

2015-ben szereztem adjunktusi címet. 2016 végéig Budapesten és Miskolcon egy magánklinikán bőrgyógyászati rendelésen kívül esztétikai és lézeres beavatkozásokat végeztem, ismereteimet rendszeresen tanfolyamokon bővítettem.

2011-ben nyitottam Nyíregyházán a magánrendelésemet. 2017-től már csak Nyíregyházán, főállásban magánbőrgyógyászként dolgozom.

dr-pokol-evelin

DR. POKOL EVELIN

bőrgyógyász szakorvos

Orvosi diplomámat 2005-ben szereztem, majd a debreceni Bőrklinikán és Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgoztam rezidensként és szakorvos jelöltként. Szakvizsgám megszerzése után általános bőrgyógyászati, allergológiai és gyermekgyógyászati szakrendelőben és fekvőbeteg osztályon folytattam gyógyító tevékenységet, majd 2011-ben a Debreceni Bőr- és Nemibeteg Gondozó Intézetben kezdtem dolgozni. A debreceni IdealMed Orvos- és Esztétikai Centrumban 2010 óta végzek lézeres és esztétikai beavatkozásokat az általános bőr- és nemigyógyászati tevékenység mellett. Szakmai ismereteimet folyamatosan tanfolyamokon, kongresszusokon bővítem. Nagy örömmel tölt el, hogy ismét lehetőségem nyílik Nyíregyházán is praktizálni, mivel szülőhelyem, családom, barátaim révén is kötődöm a megyéhez és a városhoz.

dr-jenei-marta

DR. JENEI MÁRTA

bőrgyógyász szakorvos

Általános orvosi diplomámat 2006-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Diploma munkámat a melanoma malignum bőrdaganat előfordulási gyakoriságából írtam. Rezidensi éveimet a Debreceni Egyetem Bőrklinikáján töltöttem. Szakorvosjelöltként is a Bőrklinikán dolgoztam, akkor már a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház kötelékén belül. Ezalatt a 4 év alatt alkalmam nyílt a bőrgyógyászati szakma gyakori és ritka betegségeivel, tüneteivel megismerkedni, illetve ezek kezelésében részt venni. 2013 novemberben szereztem meg szakvizsgámat. A mai napig szívügyem a bőrdaganatok korai felismerése, illetve azok kialakulásának elkerülése, ezért rendkívül fontosnak tartom a bőrgyógyászati szűréseket. Számos szűrővizsgálatot végeztem az ország minden területén, értékes tapasztalatokat gyűjtve. Szakvizsgám megszerzése után az Sz-Sz-B Megyei Kórházak Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetében folytattam orvosi tevékenységemet. Fő állásom mellett a kisvárdai kórház bőrgyógyászati szakambulanciáján rendelek. A megszerzett tudás folyamatos bővítése elengedhetetlen a számomra, rendszeresen veszek részt tanfolyamokon, kongresszusokon.

dr-sztanyi-istvan

DR. SZTÁNYI ISTVÁN

baleseti sebész, kézsebész főorvos

1998-tól dolgozom a Nyíregyházi Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályon, 2015-től osztályvezető főorvosként.

Rendszeresen részt veszek tanfolyamokon és kongresszusokon, előadóként is. Jelenleg a kórházi munkámon kívül saját magánrendelésemen és egy budapesti magánkórházban is dolgozom.

2016 végén nyitottuk saját magánrendelőnket, melyben bőrgyógyászati vizsgálatot követően anyajegyek eltávolítására, szövettani vizsgálatára, benőtt köröm lézeres kezelésére, alagút szindrómák, ínhüvely szűkületek, fájdalmas térd, váll és egyéb ízületek ellátására, kezelésére is van lehetőség.

dr-makai-andras

DR. MAKAI ANDRÁS

ortopéd-traumatológus, kézsebész szakorvos

Orvosi diplomámat 2005-ben Kijevben szereztem és rezidens orvosként kezdtem el dolgozni az intenzív terápiás osztályon. Miután a Magyar Ekvivalencia által a Semmelweis Orvostudomány Egyetemen honosítottam a diplomát, 2006-tól a Jósa András Oktatókórház Traumatológia és Kézsebészeti Osztályán dolgozom.

2014-ben kiváló minősítéssel Ortopédia és Traumatológia szakvizsgát szereztem a Debreceni Egyetemen, Orvos- és Egészségtudományi Centrumban. Rezidensi képzés alatt, mind a 4 egyetemi ortopéd és traumatológiai klinikákon részt vettem a legsúlyosabb , életveszélyes állapotú többszörös sérültektől az egyszerű banális kézsérülések ellátásában, illetve mozgásszervi problémákkal küzdő betegek kezelésében. Mindig a kézsebészet volt az a terület, amely a legjobban foglalkoztatott.

2018-ban Kézsebészeti szakvizsgát szereztem a Szent-György Albert Orvostudományi Egyetemen.

Rendszeresen részt veszek továbbképzéseken és tanfolyamokon. Ezen tanulmányutak és munkavállalói pozíciók során azt tapasztaltam, hogy a beteg mozgásszervi panaszainak alapos vizsgálatához magánrendelésen nyugodt körülmények, beteg-orvos közötti kapcsolat megfelelőbbek.

Jelenleg ortopéd-traumatológus és kézsebész szakorvosként veszek részt a betegellátásban.  A mindennapi munkán és ügyeleti ellátáson kívül részt veszek a Szabolcs Szatmár Bereg megyei állandó, 24 órás kézsebészeti készenlétben.

Végzettségemre, illetve a betegek iránti elkötelezettségre való tekintettel a szakma minden területén rutinszerűen helyt kell állnom. De itt szeretném kiemelni a kézsebészetet illetve a vállsebészetet. A műtétek java részét melyeket végzek, főleg ez a két terület képezi.

Főbb érdeklődési területem:

  • csukló és kéz sérülés utáni állapotai
  • kéz cisztái, ganglionjai és daganatai
  • az ujjak pattanó jelensége
  • csukló és könyöktáji idegek leszorításával járó úgynevezett alagútszindrómák okozta panaszok
  • váll sérülés utáni állapota
  • krónikus váll fájdalom úgynevezett befagyott váll szindróma
  • rotátor köpeny-sérülései
  • fájdalmas ízületi panaszok
  • térdízületi porckopás, sérülések
dr-csullog

DR. CSÜLLÖG PÉTER

sebész szakorvos

Dr. Csüllög Péter vagyok, sebész szakorvos.
2012-ben Debrecenben szereztem orvosi diplomámat “summa cum laude” minősítéssel.
2018-ban szakvizsgáztam sebészetből kiváló eredménnyel.
2012-től dolgozok a nyíregyházi Jósa András oktatókórház nagy forgalmú Sebészeti Osztályán, emellett sebészeti ügyeletet vállalok Kisvárdán, szakrendeléstfolytatok Nyírbátorban, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán oktatok. Rendszeresen képzem magam, részt veszek továbbképzéseken, kongresszusokon, előadóként is.
Érdeklődési köröm a laparoszkópia (endoszkópos hasi sebészet), proktológia (végbéltáji sebészet), negatív nyomás terápia a sebkezelésben.
Szakrendelésemen lehetőség nyílik bőrelváltozások, bőr alatti elváltozások eltávolítására, benőtt köröm lézeres kezelésére, aranyeresség, végbéltáji eltérések vizsgálatára, terápiájára, műtét előtti és utáni konzultációra (sérv, epe, emlő, hasi műtétek, tumor miatt végzett operációk).
Véleményem szerint egy magánrendelésen nyugodt körülmények között alapos vizsgálatot követően megfelelő kezelést, felvilágosítást tudok nyújtani a betegeimnek.

dr-mezo-brigitta

DR. MEZŐ BRIGITTA

bőr- és nemigyógyász szakorvos

Dr. Mező Brigitta vagyok, bőr- és nemigyógyász szakorvos.
Orvosi diplomámat 2014-ben szereztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd ezt követően rezidens éveimet a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztály és Nemibeteg Gondozóban kezdtem, ahol jelenleg is dolgozok. 2019-ben kiváló minősítéssel szakvizsgáztam.
Fontosnak tartom az új ismeretek elsajátítását, ezért rendszeresen látogatok hazai és külföldi továbbképzéseket, kongresszusokat, ahol több alkalommal tartottam előadást is. A Bőrgyógyászati Osztályon végzett munkám is megköveteli a naprakész tudást, melyeket pácienseim kezelésében kamatoztatok.
Nagy örömmel tölt el, hogy lehetőségem nyílik a Bujtosi Bőrgyógyászat és Lézersebészeti Klinikán dolgozni, ahol az általános bőr- és nemigyógyászat mellett kozmetológiai kezeléseket is végezhetek.

dr-emri-peter

DR. EMRI PÉTER

főorvos, baleseti sebész, kézsebész szakorvos

Általános Orvosi diplomámat a Debreceni Orvostudámnyi Egyetemen szereztem 1987-ben.
Azóta a nyíregyházi Jósa András Kórház Traumatológiai és Kézsebészeti osztályán dolgozom.
Szakvizsgáim:
1992-ben sebészet
1994-ben traumatológia
2002-ben kézsebészet
Rendszeresen részt veszek szakirányú továbbképzéseken, kongresszusokon.
Kórházi munkám során az általános traumatológiai ellátáson kívül a kézsebészeti ellátásra specializálódtam:
fejlődési rendellenességek, kézen előforduló daganatok, ciszták, ganglionok, súlyos roncsolást okozó sérülések, ín-, ideg-, érsérülések, idegkompressziós kórképek, Dupuytren- és egyébb koontarktúrák, ínhüvelyi szűkületek, gyulladások, rheumás kéz.
Ezek mellett kisebb sebészeti beavatkozásokat is végzek:
anyajegyek eltávolítása, benőtt körmök kimetszése, bőr alatti daganatok (lipómák, fibrómák), áldaganatok (atheromák, clavusok, epithel ciszták) eltávolítása.