Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

Munkatársaink

Üdvözöljük a Bujtosi Klinikán!

A Bujtosi Klinika 2016 óta várja a bőrgyógyászati kezelésekre, sebészeti beavatkozásokra érkező pácienseit. Hiszünk benne, hogy a szakmai felkészültség, a pácienseink iránt mutatott empátia segít a legkellemetlenebb panaszok mielőbbi orvoslásában.
Szakorvosaink készséggel állnak rendelkezésére.

MUNKATÁRSAINK

Ismerjen meg minket!

dr-horvath-krisztina

DR. HORVÁTH KRISZTINA

bőrgyógyász szakorvos

Orvosi diplomámat 1999-ben szereztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Nyíregyházán kezdtem dolgozni rezidensként a Jósa András Kórház Bőrgyógyászati Osztályon.

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 3 év gyakorlatot töltöttem, ahol bőrsebészeti betegek és égési sérültek ellátásában is részt vettem. Szakvizsgám megszerzése után a Nyíregyházi Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetben dolgoztam, rendszeresen részt vettem tanfolyamokon, kongresszusokon előadóként is.

2015-ben szereztem adjunktusi címet. 2016 végéig Budapesten és Miskolcon egy magánklinikán bőrgyógyászati rendelésen kívül esztétikai és lézeres beavatkozásokat végeztem, ismereteimet rendszeresen tanfolyamokon bővítettem.

2011-ben nyitottam Nyíregyházán a magánrendelésemet. 2017-től már csak Nyíregyházán, főállásban magánbőrgyógyászként dolgozom.

dr-sztanyi-istvan

DR. SZTÁNYI ISTVÁN

baleseti sebész, kézsebész főorvos

1998-tól dolgozom a Nyíregyházi Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályon, 2015-től osztályvezető főorvosként.

Rendszeresen részt veszek tanfolyamokon és kongresszusokon, előadóként is. Jelenleg a kórházi munkámon kívül saját magánrendelésemen és egy budapesti magánkórházban is dolgozom.

2016 végén nyitottuk saját magánrendelőnket, melyben bőrgyógyászati vizsgálatot követően anyajegyek eltávolítására, szövettani vizsgálatára, benőtt köröm lézeres kezelésére, alagút szindrómák, ínhüvely szűkületek, fájdalmas térd, váll és egyéb ízületek ellátására, kezelésére is van lehetőség.

dr-makai-andras

DR. MAKAI ANDRÁS

ortopéd-traumatológus, kézsebész szakorvos

Orvosi diplomámat 2005-ben Kijevben szereztem és rezidens orvosként kezdtem el dolgozni az intenzív terápiás osztályon. Miután a Magyar Ekvivalencia által a Semmelweis Orvostudomány Egyetemen honosítottam a diplomát, 2006-tól a Jósa András Oktatókórház Traumatológia és Kézsebészeti Osztályán dolgozom.

2014-ben kiváló minősítéssel Ortopédia és Traumatológia szakvizsgát szereztem a Debreceni Egyetemen, Orvos- és Egészségtudományi Centrumban. Rezidensi képzés alatt, mind a 4 egyetemi ortopéd és traumatológiai klinikákon részt vettem a legsúlyosabb , életveszélyes állapotú többszörös sérültektől az egyszerű banális kézsérülések ellátásában, illetve mozgásszervi problémákkal küzdő betegek kezelésében. Mindig a kézsebészet volt az a terület, amely a legjobban foglalkoztatott.

2018-ban Kézsebészeti szakvizsgát szereztem a Szent-György Albert Orvostudományi Egyetemen.

Rendszeresen részt veszek továbbképzéseken és tanfolyamokon. Ezen tanulmányutak és munkavállalói pozíciók során azt tapasztaltam, hogy a beteg mozgásszervi panaszainak alapos vizsgálatához magánrendelésen nyugodt körülmények, beteg-orvos közötti kapcsolat megfelelőbbek.

Jelenleg ortopéd-traumatológus és kézsebész szakorvosként veszek részt a betegellátásban.  A mindennapi munkán és ügyeleti ellátáson kívül részt veszek a Szabolcs Szatmár Bereg megyei állandó, 24 órás kézsebészeti készenlétben.

Végzettségemre, illetve a betegek iránti elkötelezettségre való tekintettel a szakma minden területén rutinszerűen helyt kell állnom. De itt szeretném kiemelni a kézsebészetet illetve a vállsebészetet. A műtétek java részét melyeket végzek, főleg ez a két terület képezi.

Főbb érdeklődési területem:

  • csukló és kéz sérülés utáni állapotai
  • kéz cisztái, ganglionjai és daganatai
  • az ujjak pattanó jelensége
  • csukló és könyöktáji idegek leszorításával járó úgynevezett alagútszindrómák okozta panaszok
  • váll sérülés utáni állapota
  • krónikus váll fájdalom úgynevezett befagyott váll szindróma
  • rotátor köpeny-sérülései
  • fájdalmas ízületi panaszok
  • térdízületi porckopás, sérülések
dr-csullog

DR. CSÜLLÖG PÉTER

sebész szakorvos

Dr. Csüllög Péter vagyok, sebész szakorvos.
2012-ben Debrecenben szereztem orvosi diplomámat “summa cum laude” minősítéssel.
2018-ban szakvizsgáztam sebészetből kiváló eredménnyel.
2012-től dolgozok a nyíregyházi Jósa András oktatókórház nagy forgalmú Sebészeti Osztályán, emellett sebészeti ügyeletet vállalok Kisvárdán, szakrendeléstfolytatok Nyírbátorban, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán oktatok. Rendszeresen képzem magam, részt veszek továbbképzéseken, kongresszusokon, előadóként is.
Érdeklődési köröm a laparoszkópia (endoszkópos hasi sebészet), proktológia (végbéltáji sebészet), negatív nyomás terápia a sebkezelésben.
Szakrendelésemen lehetőség nyílik bőrelváltozások, bőr alatti elváltozások eltávolítására, benőtt köröm lézeres kezelésére, aranyeresség, végbéltáji eltérések vizsgálatára, terápiájára, műtét előtti és utáni konzultációra (sérv, epe, emlő, hasi műtétek, tumor miatt végzett operációk).
Véleményem szerint egy magánrendelésen nyugodt körülmények között alapos vizsgálatot követően megfelelő kezelést, felvilágosítást tudok nyújtani a betegeimnek.

dr-mezo-brigitta

DR. MEZŐ BRIGITTA

bőr- és nemigyógyász szakorvos

Dr. Mező Brigitta vagyok, bőr- és nemigyógyász szakorvos.
Orvosi diplomámat 2014-ben szereztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd ezt követően rezidens éveimet a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztály és Nemibeteg Gondozóban kezdtem, ahol jelenleg is dolgozok. 2019-ben kiváló minősítéssel szakvizsgáztam.
Fontosnak tartom az új ismeretek elsajátítását, ezért rendszeresen látogatok hazai és külföldi továbbképzéseket, kongresszusokat, ahol több alkalommal tartottam előadást is. A Bőrgyógyászati Osztályon végzett munkám is megköveteli a naprakész tudást, melyeket pácienseim kezelésében kamatoztatok.
Nagy örömmel tölt el, hogy lehetőségem nyílik a Bujtosi Bőrgyógyászat és Lézersebészeti Klinikán dolgozni, ahol az általános bőr- és nemigyógyászat mellett kozmetológiai kezeléseket is végezhetek.

dr-emri-peter

DR. EMRI PÉTER

főorvos, baleseti sebész, kézsebész szakorvos

Általános Orvosi diplomámat a Debreceni Orvostudámnyi Egyetemen szereztem 1987-ben.
Azóta a nyíregyházi Jósa András Kórház Traumatológiai és Kézsebészeti osztályán dolgozom.
Szakvizsgáim:
1992-ben sebészet
1994-ben traumatológia
2002-ben kézsebészet
Rendszeresen részt veszek szakirányú továbbképzéseken, kongresszusokon.
Kórházi munkám során az általános traumatológiai ellátáson kívül a kézsebészeti ellátásra specializálódtam:
fejlődési rendellenességek, kézen előforduló daganatok, ciszták, ganglionok, súlyos roncsolást okozó sérülések, ín-, ideg-, érsérülések, idegkompressziós kórképek, Dupuytren- és egyébb koontarktúrák, ínhüvelyi szűkületek, gyulladások, rheumás kéz.
Ezek mellett kisebb sebészeti beavatkozásokat is végzek:
anyajegyek eltávolítása, benőtt körmök kimetszése, bőr alatti daganatok (lipómák, fibrómák), áldaganatok (atheromák, clavusok, epithel ciszták) eltávolítása.

dr-sztanyi-peter

DR. SZTÁNYI PÉTER

ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Sztányi Péter vagyok, Ortopéd- Traumatológus szakorvos.

2012 júniusában diplomáztam a Szegedi Tudomány Egyetem Általános Orvosi Karán.

2018 novemberében szereztem meg szakvizsgámat Ortopédia és Traumatológia szakterületen.

Egyetemi tanulmányaim befejeztével a Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai és Kézsebészet osztályán dolgozom, ahol betegellátás aktív résztvevője vagyok; ambuláns sérült ellátás, műtétek mellett szakrendeléseket folytatok, akut baleseti sebészeti ügyeletben is aktívan tevékenykedem.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a betegellátásra és a betegkommunikációra egyaránt. Rendszeresen veszek rész továbbképzéseken, kongresszusi előadásokon, több alkalommal, mint előadó is. Szakvizsgához szükséges gyakorlataim során dolgoztam a debreceni Kenézy Gyula Kórház Traumatológia osztályán, valamint ortopédia képzésem keretein belül a Debreceni Egyetem Ortopédia Osztályán is.

Munkahelyemen, valamint gyakorlataim alkalmával jelentős számú sérülttel találkoztam, mely hozzásegített a megfelelő operatív és konzervatív betegellátás elsajátításához.

 Érdeklődési területeim:

– Akut végtagi sérülések, sebek, törések, zúzódások ellátása
– Térdízületi sérülések, porckopások kezelése, ízületi tükrözés
– Megerőltetést követő ínhüvelygyulladások, ízületi bántalmak
– Gyerekkori lúdtalp, térd – és bokafájdalmak
– Felnőttkorban jelentkező boka és láb panaszok
– Akut és krónikus vállízületi fájdalmak, sérülések
– Kissebészeti műtétek, bőr- és bőr alatti elváltozások, anyajegyek eltávolítása, benőtt köröm kimetszése, vírusos szemölcs cryoterápiás kezelése, lézersebészeti beavatkozások

dr-cseke-zsolt

DR. CSEKE ZSOLT

baleseti sebész

1971-ben születtem Nyíregyházán. 1995-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
Az egyetem elvégzése óta a Jósa András Oktató Kórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályán dolgozom baleseti sebészként.
2001-ben traumatológia szakvizsgát tettem, 2019-ben pedig adjunktusi kinevezést kaptam.

Több mint 25 éves orvosi pályafutásom alatt a baleseti sérülések, sportsérülések, különböző mozgásszervi problémák széles spektrumával foglalkoztam.
Orvosként nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos szakmai fejlődésre.
Szakmai konferenciák, továbbképzések rendszeres résztvevője vagyok, különösen nagy figyelmet szentelve a gyermektraumatológiai képzésekre.

dr-szim-janos

DR. SZIM JÁNOS

baleseti sebész

Vásárosnaményban születtem 1962-ben.  Általános és középiskolai tanulmányaimat Nagykállóban végeztem. 1987-ben szereztem orvosi diplomámat Debrecenben. Előbb sebészetből, majd 1993-ban baleseti sebészetből szakvizsgáztam. A Jósa András Oktatókórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályán dolgozom főorvosként.

Munkám során részt veszek az akut baleseti sebészeti sérültek ambuláns és műtéti ellátásában, utókezelésükben. Hosszú évek óta a leendő mentőtisztek főiskolai oktatását is végzem.

Magánrendelés keretein belül az alábbi területeken dolgozom:
– sérültek akut ellátása (törés, ficam rándulás)
– sebellátás
– gipszrögzítés
– ortézisek felhelyezése
– lézersebészeti beavatkozások
– benőtt köröm tartós megoldása
– vírusos szemölcsök lézeres eltávolítása

Szabadidőmet 3 unokámmal, /párom szerint túl sok/ teniszezéssel, vagy kertészkedéssel töltöm legszívesebben.

dr-sayedali-hosseini

DR. HOSSEINI SEYED ALI

sebész szakorvos

Dr. Hosseini  Seyed Ali vagyok, sebész szakorvos.
2014-ben Debrecenben szereztem orvosi diplomámat .
2020 ban szakvizsgáztam sebészetből kiváló eredménnyel.
2014 től dolgozok a nyíregyházi Jósa András oktatókórház nagy forgalmú Sebészeti Osztályán.

Érdeklődési köröm a laparoszkópia ( hasi sebészet), proktológia (végbélpanaszok, aranyér), sebészeti szövődméynek kezelése, vastagbél-, pajzsmirigy-, emlő műtétek, epehólyag és lágyéksérv műtétek.

Szakrendelésemen lehetőség nyílik  a bőrelváltozások, tyúkszem, benőtt köröm  kezelésére, aranyeresség, végbéltáji eltérések vizsgálatára, terápiájára, műtét előtti és utáni konzultációra (sérv, epe, emlő, hasi műtétek, tumor miatt végzett operációk).

Mindig nagy megtiszteltetésként élem meg, ha valaki rám bízza magát, így mind orvosként, mind sebészként elhivatottan küzdök a beavatkozásaim sikeréért. Ezért biztosíthatom pácienseimet, hogy a magánrendelésen zavartalan körülmények között teljeskörű vizsgálatot követően testhezálló kezelést, felvilágosítást tudok nyújtani.

dr-ur-laszlo

DR. ÚR LÁSZLÓ

szemész főorvos

2000-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán (DEOEC), ezt követően a Debreceni Egyetem Szemészeti  klinikáján voltam szemész rezidens. 2002-től 2011-ig a Nyíregyházi Jósa András kórház szemészeti osztályán dolgoztam és 2005-ben szakvizsgáztam szemészetből. 2011 óta vagyok a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei kórház Mátészalkai kórházának osztályvezető főorvosa.
Vezetésem alá tartozik a fehérgyarmati és a vásárosnaményi szemészeti járóbeteg ellátás.

Tudományos társasági tagságok:

– Magyar Szemorvos Társaság
– Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság