Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

Rólunk

Üdvözöljük a Bujtosi Klinikán!

A Bujtosi Klinika 2016 óta várja a bőrgyógyászati kezelésekre, sebészeti beavatkozásokra érkező pácienseit. Hiszünk benne, hogy a szakmai felkészültség, a pácienseink iránt mutatott empátia segít a legkellemetlenebb panaszok mielőbbi orvoslásában.
Dr. Horváth Krisztina és Dr. Pokol Evelin bőrgyógyász szakorvosok valamint Dr. Sztányi István baleseti sebész és kézsebész főorvos készséggel áll rendelkezésére.

MUNKATÁRSAINK

Ismerjen meg minket!

dr-horvath-krisztina

DR. HORVÁTH KRISZTINA

bőrgyógyász szakorvos

Orvosi diplomámat 1999-ben szereztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Nyíregyházán kezdtem dolgozni rezidensként a Jósa András Kórház Bőrgyógyászati Osztályon.

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 3 év gyakorlatot töltöttem, ahol bőrsebészeti betegek és égési sérültek ellátásában is részt vettem. Szakvizsgám megszerzése után a Nyíregyházi Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetben dolgoztam, rendszeresen részt vettem tanfolyamokon, kongresszusokon előadóként is.

2015-ben szereztem adjunktusi címet. 2016 végéig Budapesten és Miskolcon egy magánklinikán bőrgyógyászati rendelésen kívül esztétikai és lézeres beavatkozásokat végeztem, ismereteimet rendszeresen tanfolyamokon bővítettem.

2011-ben nyitottam Nyíregyházán a magánrendelésemet. 2017-től már csak Nyíregyházán, főállásban magánbőrgyógyászként dolgozom.

dr-pokol-evelin

DR. POKOL EVELIN

bőrgyógyász szakorvos

Orvosi diplomámat 2005-ben szereztem, majd a debreceni Bőrklinikán és Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgoztam rezidensként és szakorvos jelöltként. Szakvizsgám megszerzése után általános bőrgyógyászati, allergológiai és gyermekgyógyászati szakrendelőben és fekvőbeteg osztályon folytattam gyógyító tevékenységet, majd 2011-ben a Debreceni Bőr- és Nemibeteg Gondozó Intézetben kezdtem dolgozni. A debreceni IdealMed Orvos- és Esztétikai Centrumban 2010 óta végzek lézeres és esztétikai beavatkozásokat az általános bőr- és nemigyógyászati tevékenység mellett. Szakmai ismereteimet folyamatosan tanfolyamokon, kongresszusokon bővítem. Nagy örömmel tölt el, hogy ismét lehetőségem nyílik Nyíregyházán is praktizálni, mivel szülőhelyem, családom, barátaim révén is kötődöm a megyéhez és a városhoz.

bujtosi-dr-jenei-marta

DR. JENEI MÁRTA

bőrgyógyász szakorvos

Általános orvosi diplomámat 2006-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Diploma munkámat a melanoma malignum bőrdaganat előfordulási gyakoriságából írtam. Rezidensi éveimet a Debreceni Egyetem Bőrklinikáján töltöttem. Szakorvosjelöltként is a Bőrklinikán dolgoztam, akkor már a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház kötelékén belül. Ezalatt a 4 év alatt alkalmam nyílt a bőrgyógyászati szakma gyakori és ritka betegségeivel, tüneteivel megismerkedni, illetve ezek kezelésében részt venni. 2013 novemberben szereztem meg szakvizsgámat. A mai napig szívügyem a bőrdaganatok korai felismerése, illetve azok kialakulásának elkerülése, ezért rendkívül fontosnak tartom a bőrgyógyászati szűréseket. Számos szűrővizsgálatot végeztem az ország minden területén, értékes tapasztalatokat gyűjtve. Szakvizsgám megszerzése után az Sz-Sz-B Megyei Kórházak Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézetében folytattam orvosi tevékenységemet. Fő állásom mellett a kisvárdai kórház bőrgyógyászati szakambulanciáján rendelek. A megszerzett tudás folyamatos bővítése elengedhetetlen a számomra, rendszeresen veszek részt tanfolyamokon, kongresszusokon.

dr-sztanyi-istvan

DR. SZTÁNYI ISTVÁN

baleseti sebész, kézsebész főorvos

1998-tól dolgozom a Nyíregyházi Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályon, 2015-től osztályvezető főorvosként.

Rendszeresen részt veszek tanfolyamokon és kongresszusokon, előadóként is. Jelenleg a kórházi munkámon kívül saját magánrendelésemen és egy budapesti magánkórházban is dolgozom.

2016 végén nyitottuk saját magánrendelőnket, melyben bőrgyógyászati vizsgálatot követően anyajegyek eltávolítására, szövettani vizsgálatára, benőtt köröm lézeres kezelésére, alagút szindrómák, ínhüvely szűkületek, fájdalmas térd, váll és egyéb ízületek ellátására, kezelésére is van lehetőség.