Lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítéssel megszabadulhat végleg a nem kívánatos szőrzettől, még akár a kényes testrészeken is. Az általunk használt technológia célzottan juttatja el a lézerfényt arra a területre, amelyen a kezelés folyik, a lézer fény energiáját a szőrtöszűk nyelik el. Azokat a szőrtüszőket, amelyeket már egyszer elpusztítottunk, később a helyére nem nő szőr, csak pihék nőhetnek, így a kezelések hatása véglege.

Miért előnyös a lézeres szőrtelenítés?

  • Végleges hatású! A kezelés után a kezelt terület vélegessen szőrtelenné válik, és végleg megszabadulhat a szőrtelenítés gondjaitól
  • Sok időt spórolhatunk meg vele. A lézeres szőrtelenítés 8 alkalomból álló kezelés sorozat, amelyekre 6-8 hetente kerül sor. A kezelés időtartalma a kezelt felület nagyságtól is függ, így a kezelési idő 20 perc és 1 óra közé tehető.
  • Nagyon hatékony. A 2. illetve a 3. lézeres szőrtelenítés kezelés után már láthatóak lesznek az eredmények. A szőrzet erőssége és sűrűsége feltűnően csökkeni fog.
Kiknek alkalmas a lézeres szőrtelenítés?
  • A konzultációk során felmérik, hogy mennyire vagy alkalmas a lézeres szőrtelenítésre. Kérdéseket fognak feltenni, az egészségi állapotával kapcsolatban.
  • A lézeres szőrtelenítés nem alkalmazató a szemöldökön, mert nagyban veszélyeztetheti a szemünk egészségét.
lézeres szőrtelenítés garantáltan hatékony megoldás a zavaró szőrzetre, mely hatékonysága nagyban függ attól, hogy betartja bőrgyógyászával előzetesen egyeztetett feltételeket. Kezelésre minden esetben úgy kell érkezni, hogy a kezelendő felületen a szőrszálak néhány milliméter hosszúak. Kérjük, ne gyantáztasson, epiláljon végleges szőrtelenítés előtt, inkább borotvát alkalmazzon.

Ha lézeres szőrtelenítés árakról szeretne érdeklődni, akkor hívjon minket elérhetőségeinken.

Biztos lehet benne hogy nálunk kedvező lézeres szőrtelenítés árakat talál. Lézeres szőrtelenítés Nyíregyháza.
Lézeres szőrtelenítés árak, lézeres szőrtelenítés Nyíregyháza, lézeres kezelések

Vegye fel velünk a kapcsolatot!