Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés

2017. 09. 04. 16:27

Manapság az igényes megjelenés érdekében a legtöbb nő alkalmaz valamilyen szőrtelenítő eljárást, ami egy kellemetlen, kényszerű feladat. A hagyományos szőrtelenítés (borotva, gyanta, epilátor stb.) kényelmetlen, sok időt vesz igénybe, és gyakori velejárója a szőrbenövés, gyulladás, pigmentfoltok megjelenése a bőrön.  A korszerű ELOS technológiával végzett extra tartós lézeres szőrtelenítés ezeket a hátrányokat kiküszöböli, sima, szőrtelen bőrt eredményez.  A kívánt eredmény eléréséhez a legtöbbször 5-8 kezelés szükséges, 4-6-8 hetes időközönként, (testtájékonként változó).   Az egyéni adottságoktól függően (szőr szín, bőrszín, hormonháztartás, életkor, stb...) nagy eltérést mutat az, hogy egyénenként összesen hány kezelésre lesz szükség.  A kezelés alatt Ön is védőszemüveget kap, hogy a szemet tökéletesen megóvjuk.

A lézeres szőrtelenítés előnyei:

  • a bőr szebb megjelenésűvé válik, megszűnik a szőrbenövés, foltok
  • tartósan csökkenti a szőrnövekedést férfiaknál és nőknél is
  • hatása tovább tart, mint az egyéb szőrtelenítő eljárásoké pl. IPL, epilátor, gyanta, elektrolízis

Teendők lézeres szőrtelenítés előtt:
  • a kezelés előtt egy nappal le kell borotválni a kezelendő területet
  • előtte 6 hétig nem javasolt a napozás, szolárium
  • nem szabad tépkedni, gyantázni a kezelni kívánt területet
  • ne használjon a kezelés előtt testápolót, illatszert, fényvédőt, barnítószereket stb.

 A kezeléseket orvosi konzultáció előzi meg mely során válaszolunk a felmerülő kérdésekre, megállapítjuk a páciens bőrtípusát és a tesztkezelést is végzünk.

 Amennyiben ki szeretné próbálni a korszerű lézeres szőrtelenítés előnyeit, várjuk Önt Nyíregyháza belvárosában lévő orvosi rendelőnkben, ahol kellemes környezetben szabadulhat meg a nem kívánt szőrszálaktól.
 

Lézeres szőrtelenítés Nyíregyháza