Esztétikai beavatkozások

Esztétikai beavatkozások

2017. 09. 04. 16:31

Manapság az igényes megjelenéshez hozzátartozik az esztétikus külső, melynek érdekében egyre többen fordulnak bőrgyógyászhoz. Többféle esztétikai beavatkozás választható a ráncok csökkentése, fiatalosabb külső elérése érdekében.

Egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás, a hyaluronsavas ráncfeltöltés, melynek során vékony injekciós tű segítségével végezzük a ránctalanítást.  Az ajkak dúsítására, teltebb hatás elérésére is alkalmazható a hyaluronsav.

Talán a leglátványosabb eredményt adó eljárás, a botox injekcióval végzett kezelés során botulinum toxin anyagot juttatunk a kezelni kívánt területre. A kezelés konzultációval együtt kb. 30 perc, 1-2 hét alatt teljesedik ki és hónapokig tart a hatása. A botox injekciót azonban nem csak a ráncok csökkentése miatt lehet alkalmazni. Izzadásgátló hatását kihasználva hónalji területre is szoktuk alkalmazni a túlzott izzadás megakadályozására.

Biztonságos és egyre kedveltebb a dermaroller kezelés. A kezelés beindítja a szervezet saját természetes gyógyulási regenerációs folyamatait, melynek következtében a bőr fiatalosabbá válik. Striára, aknes hegekre is alkalmazható.

Rendelőnkben az egyik közelmúltban bevezetett esztétikai beavatkozás az FTC bőrfeszesítő kezelés. Az eljárás során vékony injekciós tű segítségével felszívódó szálakat helyezünk el az arcbőrben. Néhány hét múlva a fokozódó kollagén termelés hatására észrevehetően fiatalosabb, feszesebb az arc.

A fényszegény őszi, téli hónapokban alkalmazható a frakcionált CO2 lézeres mélyhámlasztás. Alkalmazható pl. aknes hegek, pigmentfoltos bőr, tág pórusok, apró ráncok esetén. Néhány napos felépülési szakaszt követően látványosan simább, fiatalosabb, egységesebb bőrkép alakul ki.

Várjuk pácienseinket Nyíregyháza belvárosában lévő, kellemesen kialakított orvosi rendelőnkben.