Cím: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 15.
Telefon: +36-70-349-7053

Power Shape kezelés

KOMPLEX ALAKFORMÁLÓ ÉS ARCFIATALÍTÓ RENDSZER

Power Shape kezelés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

A PowerShape2 komplex alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében. Többféle  beállítás alkalmazható, ezáltal a vendégek fiziológiai adottságaihoz állítható a kezelés.

A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírlerakódásokat, javítja a bőr állapotát, csökkenti  a cellulitot, ezáltal feszesebb testkontúrokat  eredményez.

Alkalmazási lehetőségek

 • alakformálás
 • zsírbontás
 • cellulit csökkentés
 • bőrfeszesítés
 • salaktalanítás
 • arcfiatalítás

Az új generációs multipoláris rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás fokozódik a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Arckezelés:
A kisméretű arckezelőfejjel történő RF kezelés a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő a bőr feszességét adó kollagén rostokra hat,ami azonnal egy láthatóan feszesebb arcot eredményez, stimulálja a fibroblaszt sejtek  kollagén és elasztin termelődését. A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt épül fel egy természetes kollagén rekonstrukció által, ami tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez. A kisméretű multipoláris RF kezelőfej vörös fényű LED fényterápiát is tartalmaz, amely segítséget nyújt a bőrsejt állomány megújulásában, javítja a mikrokeringést.

Vákuum – alakformálás

A vákuummasszázs hatására javul a vér- és mikrokeringés valamint a nyirokkeringés, ami  előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A pulzáló vákuum a mikrokeringés stimulálásával javítja a sejtek metabolizációját, ezáltal elősegíti a cellulit  eltávolítását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

 • a nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését
 • kitágítja a vérereket elősegítvén az oxigénnel való ellátottságot
 • csökkenti a zsírsejtek viszkozitását
 • a rostos szövetekre nézve nyújtó és masszázs hatással bír
 • csökkenti az ödémát és formálja a testet

Soft lézer – zsírbontás segítése, bőrfeszesítés

A speciális (660 nm) hullámhosszú lézerfény elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

 • a soft lézer fokozza a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből
 • a lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van

Előnyök:

 • kombinált alakformálásra alkalmas
 • arc és testkezelésre egyaránt alkalmas
 • változatos kezelési lehetőségek 6 különböző kezelőfejjel
 • látványos és tartós alakformálás kombinált kezelő fejekkel
 • maximális hatékonyság és biztonság fájdalom nélkül

Ellenjavallatok:
a kezelés nem alkalmazható terhesség és szoptatás idején, lázas, fertőző betegség és daganatos betegség esetén, véralvadásgátló gyógyszert szedőknek, ha a kezelendő terület orvosi fémet tartalmaz, vagy bőrbetegség jelei láthatóak. Az arcon rosacea esetén a kezelés ellenjavallt.

Kezelési protokoll:
A kezeléseket heti 2 alkalommal javasoljuk, 5-10 alkalom szükséges. Minden esetben a Powershape kezelést nyirokmasszázs kezeléssel fejezzük be. A nyirokmasszázs kezelés a Powershape kezelések között is alkalmazható. Egyszerre csak egy terület kezelhető, pl. has, fenék, vagy deréktáji súlyfelesleg stb.

Árak (egy területre vonatkoznak)

1 alkalom (bevezető áron, a kezelés a nyirokmasszázs árát is tartalmazza) 18 000 Ft
5 alkalmas bérlet 80 000 Ft
10 alkalmas bérlet 150 000 Ft